kattenluik huurwoning

Kattenluik binnendeur

Kattenluik binnendeur Plaatsen.

Kattenluik binnendeur is dat wel een goed idee? in ieder geval is het heel makkelijk nu speelt u denk ik vaak als portier als de kat weer miauwend voor een deur zit waar die niet door kan door een deurtje te plaatsen bent u van dat probleem af.

Beweegruimte van uw kat in huis vergroten

U kunt de luikjes gebruiken voor deuren die binnen zijn zo kan uw kat ook naar andere ruimte in uw huis en word zijn beweegruimte vergroot tevens zorgt het voor rust bij uw kat als hij zich wil terugtrekken en het fijne van de binnenluikje is dat u niet meer door de kat als portier gebruikt word.

Kattenluik binnendeur naar andere ruimte.

kattenluik binnendeur

Als je een bijkeuken  garage of een andere ruimte aan huis heb is het misschien een idee om daar de kattenbak te plaatsen u kunt dan naar deze ruimte het kattenluikje plaatsen dan kan je kat in die andere ruimte naar de kattenbak gaan. Ook als je meer dan een kat heb, waarvan er eentje meer privacy of rust nodig heeft, kun je er met een luikje wat binnen in huis geplaatst is er voor zorgen dat de kat zich terug kan trekken.

Luikje in kast plaatsen.

U kunt het luikje ook bijvoorbeeld in een keukenkast deurtje of ander ruimte c.q kast plaatsen daar kunt u dan de kattenbak plaatsen die dan niet meer in het zicht staat maar waar de kat wel goed bij kan en rustig en ongestoord naar zijn toilet kan gaan.
Informatie over het plaatsen van het luikje vind u hiera_step4

Eenvoudig maar goed bruikbaar kattenluikje voor binnendeuren.

Laat een reactie achter