kattenluik huurwoning

Kattenluik binnendeur

Kattenluik binnendeur Plaatsen.

Kattenluik binnendeur is dat wel een goed idee? in ieder geval maakt het je leven van baasje een stuk makkelijker nu speel je denk ik vaak als portier als de kat weer miauwend voor een deur zit waar die niet door kan en jij als butler van de kat de deur weer open moet doen, door een kattendeurtje te plaatsen ben je van dat probleem af.

Beweegruimte van je kat in huis vergroten

U kunt de luikjes gebruiken voor deuren die binnen zijn zo kan uw kat ook naar andere ruimte in uw huis en word zijn beweegruimte vergroot tevens zorgt het voor rust bij uw kat als hij zich wil terugtrekken en het fijne van de binnenluikje is dat u niet meer door de kat als portier gebruikt gaat worden

Kattenluik binnendeur naar andere ruimte.

Als je een bijkeuken  garage of een andere ruimte aan huis heb is het misschien een idee om daar de kattenbak te plaatsen u kunt dan naar deze ruimte het kattenluikje plaatsen dan kan je kat in die andere ruimte naar de kattenbak gaan. Ook als je meer dan een kat heb, waarvan er eentje meer privacy of rust nodig heeft, kun je er met een luikje wat binnen in huis geplaatst is er voor zorgen dat de kat zich terug kan trekken.

Kattenluikje in kastdeur plaatsen.

U kunt het luikje ook bijvoorbeeld in een keukenkast deurtje of ander ruimte c.q kast plaatsen daar kunt u dan de kattenbak plaatsen die dan niet meer in het zicht staat maar waar de kat wel goed bij kan en rustig en ongestoord naar zijn toilet kan gaan.


Informatie over het monteren van het luikje vind u hier a_step4

Eenvoudige kattenluiken.

De meeste eenvoudige kattenluiken zijn goed geschikt om binnen in huis te plaatsen het kunnen de voordelige varianten zijn omdat ze niet aan de buiten weersomstandigheden bloot gesteld worden. Kies je een kattenluik dat bij uw interieur past dan kan je dat doen door de kleurkeuze aan te passen.

Eenvoudig maar goed bruikbaar kattenluikje voor binnendeuren makkelijk te plaatsen en af te sluiten.  

Je kan ook een kattenluik met chip in een binnendeur plaatsen let er wel op dat deze vaak wat zwaarder zijn in verband met de eventuele batterijen die er in het kattenluik geplaatst moet worden.

Kattenluik binnendeur grote kat

Ook is het mogelijk om voor een grote kat een luikje in de binnendeur te plaatsen, hou er dan wel rekening mee dat je eventueel de deur wat moet verstevigen omdat het gat groter moet worden wat de stabiliteit van de deur kan verzwakken.

Kattenluik binnendeur wit

Om het kattenluik een beetje aan te passen aan je kleuren in huis is er bijvoorbeeld een wit kattenluik