Kattenluik in dubbelglas

Kattenluik in dubbelglas plaatsen is niet makkelijk Een gat maken in enkel glas is voor de amateur al niet makkelijk laat staan een ruit van dubbel glas.

Kattenluik in dubbelglas is volgens de kenners  niet mogelijk

Een bestaande ruit van dubbelglas is volgens de kenners  niet mogelijk. Om een gat te maken in glas moet de glazenier aan de binnenkant van het glas kunnen tikken om zodoende een breuk in het glas te forceren tegenovergesteld aan de gesneden kant en om deze in de cirkel te begeleiden met dubbel glas kan je niet aan de nadere kant tikken.

Kattenluik in dubbelglas? Wat kan er wel in dubbelglas?

Kattenluik in dubbelglas

Wat wel kan is het bestaande glas vervangen en in de fabriek waar het glas gemaakt word kan er een gat in gesneden worden dit is wel een oplossing die duurder is dus misschien moet u een andere plaats voor het luikje zoeken.

Een andere oplossing is om eventueel het glas te vervangen voor een houten paneel waarin het kattenluikje gemonteerd kan worden.

Voordeel kattenluik in dubbelglas.

Een bijkomend voordeel van een kattenluik in het glas is dat je hout of kunststof van de deur of het kozijn heel kan blijven en er geen gat in het hout gemaakt hoeft te worden.

1 gedachte over “Kattenluik in dubbelglas”

  1. Pingback: KATTENLUIK IN GLAS PLAATSEN?-------tips-------uitleg

Reacties zijn gesloten.