Kattenluik in glas

Bij sommige deuren van huizen lijkt het niet mogelijk om het kattenluikje in de deur te plaatsen omdat het onderste gedeelte van de deur van glas is, toch is het plaatsen van een kattendeurtje wel mogelijk in glas.

Kattendeur plaatsen in glas.

Het Kattenluik in glas plaatsen is wel mogelijk in een bestaande ruit het enige nadeel is dat je dat meestal niet zelf kan of durft te doen als het fout gaat moet je namelijk de gehele ruit vervangen wat ook weer een vak apart, voor het plaatsen van het kattenluik moet er een gat in het glas gesneden worden dat moet gebeuren met het juiste gereedschap wat je vaak als leek niet heb en zonder ervaring met een ruitensnijder is het beter om het over te laten aan een professional.

Kattenluik in glas een gat maken in een ruit.

Kattenluik in glas

Een gat maken in een ruit die al gemonteerd zit in een deur of kozijn is niet makkelijk. Zelfs als je een ervaren glassnijder inhuurt is de kans dat het fout gaat altijd aanwezig, in films zie je weleens een inbreker eenvoudig met een glassnijder een rondje snijden en de cirkel er uit tikken helaas moeten we u teleurstellen, dit is alleen in films te doen.                                                                                                               

Kattenluik in glas is een oplossing om het kozijn of de deur heel te houden .

Een kattenluik in glas kan gemaakt worden in het glas van kozijnen, ramen en deuren.

Het voordeel van een kattenluik in glas is dat het kozijn, raam of deur heel blijft,

er hoeft dan geen blijvend gat in het hout gemaakt te worden.

zorg als je zelf het luikje plaatst dat je wel een goede glassnijder heb.

Kattenluik in dubbelglas?

Alle uitleg over een kattenluik in dubbelglas is hier te vinden  Kattenluik in dubbelglas

Kattenluik in glas kosten.

Het plaatsen van een kattenluik door een bedrijf kan voor verschillende prijzen dat komt vaak doordat het bedrijf ook kilometer vergoeding vraagt het is daarom verstandig om een lokale glaszetter of klusser te benaderen om te vragen eat de kosten zij van een kattenluik plaatsen.