Kattenluik met tunnel

Kattenluik met tunnel beschermt uw deur.Kattenluik met tunnel

Kattenluik met tunnel is voor zeker bij de wat bredere deuren of in muren de ideale oplossing om de deur en of uw kat te beschermen tegen de scherpe uitsteeksels die er kunnen zijn en het beschermd uw houten deur tegen eventueel regen die er invalt zodat hij niet aan de binnenkant vochtig word en kan gaat rotten.

Deur te dik voor kattenluik.

Zeker als je deur of muur te dik voor een kattenluikje kan je één of meerdere verlengstukken toe voegen aan het luikje als je een kattenluik met tunnel koop kan je het kattenluikje in holle deuren of muren maken het stukje tunnel kan ook een beetje als extra ondersteuning voor de muur of deur dienen.

89264

Losse tunnelstukken.

De tunnel zit vaak vast aan het kattenluikje en is door middel van opzetstukken te verlengen tot de juiste lengte bij verschillende merken kattenluikjes zijn er tunnelverlengstukken verkrijgbaar om de tunnel op de juiste lengte te maken.

Niet te groot maken.

kattenluik met tunnel

De lengte van de tunnel moet u niet te groot maken anders kan het wel eens zo wezen dat uw kat er niet doorheen wil omdat het dat toch een lange enge gang word voor uw kat 

Lengte bepalen van de tunnel.

Meet eerst de lengte van de totale tunnel op en reken dan uit hoeveel tunnelstukken u eventueel nodig heeft om de lengte te overbruggen.

Stel dat de tunnel te lang word dat kan je eventueel zelf van hout een eigen tunnel maken.

Er bestaat een kattenluik met tunnel. Dit is een luik dat in de deur of muur gemonteerd wordt en waar uw kat doorheen kan lopen. Het luik heeft een speciale tunnel waardoor uw kat veilig naar buiten en binnen kan gaan zonder dat er andere dieren bij kunnen komen.

Dit is een goede en veilige manier om uw kat de vrijheid te geven om naar buiten en binnen te kunnen gaan zonder dat er andere dieren bij betrokken zijn.

Verschillende maten kattenluik met tunnel.

Deze kattenluiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt het luik kiezen dat het beste bij uw situatie past. Sommige luiken hebben een timer waarmee u de tijd kunt instellen waarop de kat de deur open kan maken. Dit betekent dat uw kat op een bepaalde tijd dagelijks naar buiten kan gaan, maar ook dat hij op een bepaalde tijd automatisch naar binnen gaat.

Kattenluiken met tunnel zijn een goede manier om uw kat de vrijheid te geven om naar buiten en binnen te gaan, maar ook om uw huis en tuin te beschermen tegen andere dieren.