Petporte kattenluik

Petporte kattenluik is speciaal ontworpen om uw kat makkelijk naar buiten toegang te geven maar dat andere katten of dieren niet bij u naar binnen kunnen komen.

Andere kattenluiken

In tegenstelling tot vele andere kattendeuren is het voor het Pet Porte kattenluik niet nodig dat uw kat een halsband om moet met een zender om het luikje te openen. Het Pet Porte kattenluik  werkt door middel van de microchip met uniek identificatienummer dat uw dierenarts bij uw kat heeft geplaatst.

Uniek code scannen.

Elke keer als uw kat bij het deurtje komt herkent deze de uniek code van de chip en gaat het luikje open, als het een nummer is wat nog niet bekend is dan blijft het klepje dicht en kan de vreemde kat niet naar binnen.

Heeft mijn kat een chip.

petporte

Als u niet. zeker weet of uw kat een chip heeft, kunt de kat bij de dierenarts laten scannen of de gegevens opvragen van uw kat om te kijken of hij een chip heeft. heeft uw kat geen chip dan is dat wel aan te bevelen, ten eerste om als u de kat kwijt bent is hij makkelijker terug te brengen bij zijn baas en u kunt dan gebruik maken van dit kattenluikje.

Gebruikte type chip

Het Pet Porte kattenluik leest het meest gebruikte type microchip, de FDX-B; andere types microchip kan het niet lezen. Als u niet precies weet welk type microchip uw kat heeft, vraag het dan aan uw dierenarts o

Petporte kattenluik “Dag en nacht stand”

Bijzondere mogelijkheden van het Pet Porte kattenluik

  1. Nacht-stand: voorkomt automatisch dat uw kat de deur uitgaat als het buiten donker is. Als uw kat nog buiten is, kan hij wel naar binnen maar daarna niet meer naar buiten
  2. Binnenblijf-stand: als u wilt dat uw kat binnen blijft (ook als hij op dat moment buiten is) omdat u bijvoorbeeld weg moet, dan kan de kat nog wel naar binnen maar vervolgens niet meer naar buiten.
  3.  Geluids-stand / Stille stand: die kunt u instellen of u wilt dat het kattenluik een geluidsignaal afgeeft wanneer een kat passeert.

Complete Handleiding Kattenluik Petporte