Stofzuiger voor kattenharen

Op het moment dat je een kat in huis haalt weet je een ding zeker je krijgt ongetwijfeld last van kattenharen en je zal ook wel eens kattenvlooien tegenkomen;

Speciale katten stofzuiger.

Om de kattenharen goed uit je huis te krijgen kun je rondgaat met de stofzuiger. Voor de kattenharen ( en eventueel de vlooieneieren ) zijn er speciale stofzuigers, deze zijn uitgerust met opzetborstels die de haren beter opnemen.

Tevens zijn de filters aangepast zodat ook de kleinste haren in de stofzuigerzak komen en niet in de motor

Productbeschrijving stofzuiger voor kattenharen

De Miele Complete C3 Cat & Dog stofzuiger met zak is ideaal voor mensen met dieren in huis. Door het AirClean-filter worden geurtjes geneutraliseerd en is de uitblaaslucht schoon. Daarnaast bevat de Miele Complete C3 Cat & Dog een Turboborstel, waarmee haren gemakkelijk opgezogen kunnen worden, zelf van tapijt of een vloerkleed. Zoek je een zeer krachtige stofzuiger die ook nog eens schone lucht uitblaast? Kies dan voor de Miele Complete C3 Cat & Dog Stofzuiger met zak.

Gemak Stofzuiger voor kattenharen

De Complete C3-lijn van Miele is van alle gemakken voorzien. Het snoer wordt met 1 druk op de knop automatisch in zijn geheel opgerold. De toebehoren passen netjes in de stofzuiger zodat deze nooit los in de poetskast hoeven rond te zwerven. Als je ze zuigkracht wil aanpassen kan dit zonder bukken; een duidelijke plus/min-voetbediening maakt dit heel eenvoudig.

Stofzuiger voor kattenharen

Air-Clean hygiënefilteringsysteem

De uitstekende filterwerking van Miele-stofzuigers berust op een meervoudig filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Deze componenten zorgen er samen voor dat meer dan 99,9% van het fijne stof wordt gefilterd. Je kan rustig ademhalen. Bij Miele kan je kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: de AirClean Filter heeft een effectieve filtercapaciteit voor alledaags gebruik. Dankzij deze uitblaasfilters is de uitgeblazen lucht properder dan de lucht voor het zuigen.

Continu de beste resultaten

De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.

 • Extra lang snoer 
 • Stofzak 
 • Gewicht: 8,2 kg 
 • Geluidsniveau: 77 dB 
 • Met combizuigmond | kierenzuigmond | kleine zuigmond | meubelzuigmond

De Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Stofzuiger met een vermogen van 890 Watt is zeer geschikt bij dieren in huis. Door het Actief AirClean Filter worden hinderlijke geuren geabsorbeerd en is de uitblaaslucht schoon. Daarnaast bevat de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine een Turboborstel, waarmee haren gemakkelijk opgezogen kunnen worden.

Zoek je een zeer krachtige stofzuiger die ook nog eens schone lucht uitblaast? Kies dan voor de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Stofzuiger met zak.

Belangrijkste kenmerken Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine – Stofzuiger

 • Geluidsniveau: 73 dB
 • Bediening: +/- toetsen
 • Handgreep: normaal
 • Stofcassette: HyClean G/N
 • Zuigmond: SBD 650-3
 • Turboborstel

Actief Air Clean hygiënefilteringsysteem

Overzicht van een aantal reviews composities door ai

Review 1: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De Miele Complete C3 Cat&Dog heeft mijn verwachtingen overtroffen. Met twee harige huisdieren in huis was ik op zoek naar een krachtige stofzuiger die alle haren en vuil kon verwijderen. Deze stofzuiger doet dat zonder enige moeite. De zuigkracht is indrukwekkend en de bijgeleverde turboborstel is een zegen voor het verwijderen van dierenharen uit tapijten en meubels. De zak is gemakkelijk te vervangen en heeft een grote capaciteit. Bovendien is het filtratiesysteem uitstekend, waardoor de lucht die de stofzuiger verlaat merkbaar schoner is. Een geweldige investering voor huisdiereigenaren!

Review 2: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Als iemand met allergieën en twee katten in huis, was ik op zoek naar een stofzuiger die zowel de dierenharen als de allergenen effectief kon verwijderen. De Miele Complete C3 Cat&Dog heeft mijn allergieklachten aanzienlijk verminderd. De HEPA-filter vangt fijne deeltjes op en de stofzuigerzak houdt alles veilig opgeborgen. De verschillende meegeleverde borstels zijn zeer nuttig, vooral de bekledingsborstel voor meubels en de kierenzuigmond voor moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger is ook verrassend stil, wat een groot pluspunt is.

Review 3: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben verbaasd over hoe stil en krachtig deze stofzuiger is. De Miele Complete C3 Cat&Dog is geweldig voor het schoonmaken van mijn huis met zowel kortharige als langharige huisdieren. De stofzuiger manoeuvreert gemakkelijk dankzij de soepele wielen en het lange snoer, waardoor ik grote ruimtes in één keer kan stofzuigen. De bouwkwaliteit is duidelijk hoogwaardig en ik verwacht dat deze stofzuiger jarenlang meegaat. De accessoires zijn handig en de geurfilter houdt onaangename geuren effectief tegen.

Review 4: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Na talloze stofzuigers te hebben versleten, heb ik eindelijk de perfecte optie gevonden voor mijn huis met zowel katten als een hond. De Miele Complete C3 Cat&Dog heeft me verbaasd met zijn vermogen om dierenharen op te zuigen, zelfs uit dikkere tapijten. De verschillende zuigkrachtinstellingen zijn handig voor verschillende oppervlakken. De stofzuigerzak is ruim en de indicator voor volheid voorkomt dat ik per ongeluk te lang door ga zonder te vervangen. Kortom, deze stofzuiger maakt mijn dagelijkse schoonmaakroutine veel eenvoudiger.

Review 5: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De Miele Complete C3 Cat&Dog heeft me overtuigd om nooit meer terug te gaan naar een andere stofzuiger. Als huisdiereigenaar is dit absoluut een gamechanger. De krachtige zuigkracht en de effectieve borstels maken het verwijderen van dierenharen en vuil een fluitje van een cent. Ik waardeer de duurzaamheid van het apparaat en de vervangbare onderdelen, wat deze stofzuiger een langetermijninvestering maakt. Het enige nadeel is de prijs, maar de prestaties rechtvaardigen zeker de kosten voor mij.

Ik hoop dat deze reviews je een goed beeld geven van de Miele Complete C3 Cat&Dog – Stofzuiger met zak!