Kattenluik in voordeur.

Kattenluik in voordeur plaatsen.

Op het moment dat je kat alleen aan de voorkant van je huis naar buiten kan is een kattendeurtje in je voordeur plaatsen misschien de oplossing maar je moet wel bedenken dat het gat wat je in de voordeur maakt vaak nooit meer in originele staat terug te brengen is, je blijft altijd wel iets van het gat zien tevens is het vervangen van de voordeur vaak ook geen eenvoudige oplossing en hangt er ook een aardig prijskaartje aan.

Kattenluik in huurhuis.

Woon je in een huurhuis dan is het denk ik zeker geen slim idee om het kattenluikje in de voordeur te zetten je moet het zo wie zo aanvragen of het mag en als je al toestemming krijg dan moet je als je verhuis de voordeur weer in de originele staat maken wat een duur karwei kan worden.

Kattendeurtje in voordeur verstandig?

Anders is het de vraag of het wel verstandig is om het kattendeurtje in de voordeur te zetten, voor lieden die dan ongevraagd binnen willen komen word het dan wel makkelijk gemaakt om hun arm of met een ijzerdraadje de voordeur te openen, en die komen niet binnen voor het kattenvoer.

kattenluik in voordeur

Raam naast voordeur.

Zit er naast de voordeur een raampje dan zou je daarin een stuk hout kunnen zetten om daarin het kattenluikje te plaatsen het glas kan je eventueel bewaren dat als je gaat verhuizen je het glas weer terug kan plaatsen, ook kan je de kat via een klein raampje naar buiten kunnen laten zorg dan wel voor een plankje waardoor de kat makkelijk naar binnen of naar buiten kan.

Kattenluik in voordeur goed idee?

Moraal van dit verhaal om een kattenluik in de voordeur te plaatsen is eigenlijk niet doen, natuurlijk kan je een andere mening hierover hebben dan horen wij die graag om andere mensen met je tip te helpen.