Sureflap microchip kattenluik.

Sureflap microchip is een kattenluik wat werkt op de chip van je kat je kan je kat laten chippen door de dierenarts waardoor je kat altijd weer terug te brengen is naar de eigenaar, de chip heeft een uniek nummer die het kattenluikje herkent waardoor het deurtje open gaat zodat je kat naar binnen of naar buiten kan maar vreemde katten kunnen niet naar binnen.

Instellen Sureflap kattenluik.

Het instellen van het kattenluik moet van te voren gebeuren op het luik zit een knop waarmee je tot 34 katten kan programmeren om dat te doen moet de sensor in het kattenluik een kat detecteren om de chiplezer te activeren. Dat kan je doen als je kat zijn kop in het kattenluikje steekt of dat hij zelf door het deurtje gaat.

Monteren Sureflap kattenluik.

Het luik kan gemonteerd worden in deuren, muren of glas voor het monteren in muren heb je vaak de tunnelverlengstuk nodig om de afstand in de muur te overbruggen, om hem in het glas te maken heb je de Sureflap montageadapter nodig, Dankzij de standaard afmetingen kan je het SureFlap kattenluik in veel bestaande openingen van andere kattenluiken monteren.

  • Voorkomt dat ongewenste dieren uw huis binnenkomen
  • Waarschuwingslampje voor laag batterijvermogen
  • Batterijlevensduur tot 12 maanden (4 x AA-batterijen)
  • Handmatige vergrendeling zodat uw kat niet naar binnen of naar buiten kan

Sureflap microchip kattenluik

Sureflap kattenluik groot.

Er is ook een groter luik te koop wat gemaakt is voor zowel katten en honden. Met dit kattenluik kan je het naar binnen en buiten gaan van je kat goed regelen. Dankzij de chip van je kat Je kan zelfs een klok programmeren, zodat het luik op bepaalde tijden van de dag of nacht open of dicht gaat.

Dualscan kattenluik

Dit kattenluik van sureflap is ook een kattenluik met chip. De dualscan controleert 2 richtingen op de chip dus naar binnen en naar buiten. De Sureflap identificeert je kat aan de hand van hun chip. Het luikje gaat alleen open als je eigen kat naar binnen of naar buiten wilt. Hiermee hou je vreemde katten buiten. Dit kattenluikje kan ook in een richting open gaan. Dit komt door de 4 wegsluiting.

Montage hulpmiddelen sureflap kattendeur.

Montageadapter kattenluik.

De montageadapter kan gebruikt worden wanneer je het Microchip SureFlap Kattenluik, het Microchip DualScan Kattenluik of het Microchip SureFlap kattenluik Connect in glas wil plaatsen.

Tunnelverlenging voor kattenluik.

U kunt de tunnelverlengstukken van SureFlap gebruiken om de tunnel naar het microchip kattenluik of het microchip DualScan kattenluik langer te maken wanneer deze in een muur is aangebracht.

RFID-penningen.

Als uw huisdier niet gechipt is, is de Sure Petcare RFID penning als alternatief beschikbaar*. Sure Petcare penningen bevatten een code die uniek is voor uw huisdier.

SureFlap heeft een aantal modellen met diverse opties.

SureFlap Basismodel geen extra functionaliteiten.

SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip.


SureFlap Connect met app om aan te sluiten op je telefoon.

SureFlap L is groter en heeft tijdinstel mogelijkheden.