tochtvrij kattenluik

Tochtvrij kattenluik

Tochtvrij kattenluik kopen.

Zeker als het buiten wat kouder word en er dagen zijn dat het wat harder waait is het wel fijn dat het kattenluik wat in je deur zit tochtvrij is Elke keer dat de deur open gaat of op een kier staat verlies je warmte uit je huis en dat is zeker op het moment dat de energieprijzen hoger zijn dan normaal niet echt slim een een tochtvrij kattenluik is dan de oplossing.

Tochtstrip kattenluik.

Het tochtvrij kattenluik is voorzien van magnetische strip in het deurtje in combinatie of alleen met een tochtstrip waardoor er geen wind door heen komt, een ander voordeel van het tochtvrij kattendeurtje is ook dat als het wat harder waait het deurtje niet staat te klepperen.

Kattenluik met magneetsluiting.

Er worden kattenluikjes aangeboden waar het bij staat dat hij tochtvrij is maar je kan ervanuit gaan dat als er een magneetstrip of een magneetsluiting in het deurtje zit het luikje bij wind van buiten dicht blijft en dat die nagenoeg niet tocht.

tochtvrij kattenluik

Hoe monteer ik een tochtvrij kattenluik?

Het monteren of plaatsen van een tochtvrij kattenluik gaat op dezelfde manier als alle andere kattenluiken. Bij alle kattenluiken die je koopt zit een handleiding met een beschrijving over hoe je het kattenluik moet plaatsen er zit vaak een papieren mal bij die ja af kan tekenen op de plaats waar het luik moet komen, kijk wel even hoe dik de plaats is waar het kattenluik moet komen, misschien moet je met tunnelstukken werken.

Tochtvrij kattenluik online bestellen.

De antitocht kattenluiken zijn makkelijk online te bestellen op kattenluik.eu kan je een overzicht vinden van de verschillende merken kattendeurtjes die er te koop zijn op het internet.

Welk kattenluik tocht niet?

Hieronder staat een selectie van kattenluikjes die bekend staan om hun tocht werende werking.

Extreme Weather Pet Door – S


Een goed kattenluik tegen tocht is de extrem weather pet deur met 3 flappen het voordeel van dit deurtje is dat hij er tevens voor zorgd dat niet al de warmte uit je huis verdwijnt maar je kat toch de vrijheid heeft om naar buiten te gaan. Door het goed ontworpen deur levert het een maximale energie-efficiëntie op die 3½ maal hoger is dan de standaard huisdierluiken met enkele klep. Let er wel op dat de grotere maten ook een zwaardere flap hebben.

De Extreme Weather Pet Door Houdt veel tocht tegen. Door middel van 3 flappen en is afsluitbaar met 2 standen; geheel open of gesloten.