Kattenluik zwart

Kattenluik zwart

Kattenluik zwart is goed te plaatsen op een zwarte ondergrondzijn en zijn uiteraard ook in verschillende andere kleuren verkrijgbaar het voordeel daarvan is dat je het kattenluikje af kan stemmen op de kleur van je deur of andere plaats waar hij moet komen.

Verschillende uitvoeringen kattendeur.

Kattenluik zwart of kattendeur in het zwart die zijn verkrijgbaar van verschillende merken en uitvoeringen. Welke uitvoering je plaatst is afhankelijk van wat voor vrijheid je de kat wil geven, mag hij altijd naar buiten of wil je een afsluitbaar zwart kattenluikje.

Model kattenluik.

Het kattenluikje met een zwarte kleur is verkrijgbaar als gewoon model maar ook als een kattenluik met chip

Minder opvallend.

Je zoek een zwart kattenluikje omdat je deur zwart of de achtergrond waar het luikje geplaatst moet worden ook zwart is en omdat het het luikje dan minder opvalt in de bestaande deur of tegen de zelfde kleur achtergrond of wat ook kan je vind het gewoon mooi zo’n zwart kattenluikje.

Voordeel zwart kattenluik.

kattenluik zwart

Het voordeel van een zwart kattenluik is ook dat het wat minder besmettelijk is voor vuil het word wel net zo vuil door stof en regenspetters als de andere luikjes maar het valt wat minder op.

De zwarte kattenluikjes worden niet veel aangeboden het meeste is wit maar hieronder hebben wij er een aantal beschreven die wel in het zwart te koop zijn

Trixie 4-Weg Kattenluik Inclusief Tunnelstuk Zwart – 20X22 CM


Het Trixie kattenluikje zwart is Inclusief Tunnelstuk 20 x 22 cm en heeft twee tunnelelementen, met klepje wat geluidsarm is en een draaisluiting heeft. Het is het ideale kattenluik voor wie het naar buiten gaan en naar binnenkomen van zijn kat wil kunnen controleren.

Dit kattendeurtje heeft een draaisluiting die ervoor zorgt dat het luik ingesteld kan worden voor alleen naar binnen, alleen naar buiten, naar binnen en naar buiten of totaal afgesloten. Zo kan je precies regelen wanneer je kat naar binnen of naar buiten gaat.

Verschillen kattenluik zwart.


Er zijn veel verschillende soorten kattenluiken in zwart te krijgen. De meest voorkomende soorten zijn die met een magnetisch slot, een elektronisch slot of een draaislot. U kunt ook kiezen voor een kattenluik gemaakt van metaal, kunststof of hout. Sommige kattenluiken hebben een speciale coating die resistent is tegen stof en vuil.

Plaats van kattenluik zwart bepalen.

U kunt ook kiezen voor speciale kattenluiken die gemaakt zijn van stevig kunststof, waardoor ze zeer sterk en duurzaam zijn. Als u een kattenluik in het zwart zoekt, dan is het belangrijk om te controleren of het luik geschikt is voor uw kat. en de plaats waar hij moet komen.

Kattenluiken kunnen bijvoorbeeld slechts een bepaald gewicht aan katten aan, dus als uw kat zwaarder is dan het gewicht dat wordt aangegeven, dan is het luik waarschijnlijk niet geschikt voor uw kat.

Daarnaast moet u er ook voor zorgen dat de kattenluik de juiste maat heeft voor uw kat. Als de kattenluik te groot is, kan het luik makkelijk uit zijn voegen worden getrokken. Een andere factor om rekening mee te houden, is of het luik bestand is tegen weersinvloeden. Kattenluiken die bestand zijn tegen regen en wind, zijn meestal duurder, maar kunnen veel langer meegaan.

Het kopen van een kattenluik in het zwart is niet moeilijk, maar het is belangrijk om de juiste maat en stijl te kiezen. U kunt verschillende luiken vergelijken door online op deze site te zoeken en prijzen te vergelijken. U zult zeker een luik vinden dat aan uw behoeften voldoet en binnen uw budget past.